e-Mail Angajari angajari@sectronguard.ro
Telefon 0735.188.865
Program: L-V 09:00 - 17:30

Termeni și condiții

  1. Informatii despre site
  • Site-ul web sectronguard.ro este administrat de SECTRON GUARD SRL cu sediul social in Alexandria, Judet Teleorman , Str. Bucuresti, Bl. 713A
  • Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J34/311/2016, CUI 36195078
  • Capital Social Subscris si varsat de 200 lei.
  • Site-ul este creat pentru prezentarea serviciilor companiei.

 

  1. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului Sectron Guard si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.
Sectron Guard isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

 

  1. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe sectronguard.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii SECTRON GUARD SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@sectronguard.ro