CONSULTANTA IN SECURITATE SECTRON GUARD

Serviciul de consultanta in domeniul securitatii are ca rol principal identificarea nevoilor clientilor si alegerea in final a unei solutii de securitate adecvate menite sa previna si sa stopeze riscurile.

 

Ce tip de servicii de consultanta in securitate oferim?

  1. Studiu si audit de securitate;
  2. Securitate de personal;
  3. Securitate fizica asigurata fie de personal specializat, fie prin sisteme tehnice;
  4. Securitate comerciala;
  5. Securitate in domeniul informaticii;
  6. Protectia documentelor.

Ce presupune serviciul de consultanta in securitate al Sectron Guard

  • Identificarea corecta si rapida a necesitatilor de securitate inca de la inceputul colaborarii. Clientul este informat in privinta amenintarilor la care este supus obiectivul si i se ofera solutii care sa neutralizeze riscurile.
  • Imbunatatirea sistemelor si a dispozitivelor de securitate deja instalate.
  • Implementarea unui sistem de securitate personalizat dupa caracteristicile si necesitatile obiectivului monitorizat.
  • Evaluari periodice ale evolutiei starii de securitate.

 

De ce este indicat sa apelati la serviciul de consultanta pe linia securitatii?

Serviciul de consultanta in securitate este necesar pentru depistarea tuturor nevoilor de securitate ale unui obiectiv. Cunoasterea factorilor de risc reprezinta primul pas de prevenire a unor incidente care pot provoca distrugeri materiale si vatamari corporale.

Odata identificate riscurile care pot pune in pericol o companie, se poate implementa un plan de protectie cu scopul de a neutraliza orice amenintare. In plus, conform normelor legale in vigoare, toate societatile comerciale sunt obligate sa efectueze analiza de risc la securitatea fizica, adica sa detina un sistem complex de supraveghere si monitorizare.

Chiar daca ati semnat deja un contract de prestari servicii cu o firma de paza si protectie, este necesar sa il supuneti unei evaluri si sa il imbunatatiti periodic. Este important ca masurile de protectie existente sa fie adaptate la modificarile care au avut loc odata cu trecerea timpului asupra obiectivului, dar si la tendintele aparute in tehnologia de securitate.