e-Mail Angajari angajari@sectronguard.ro
Telefon 0735.188.865
Program: L-V 09:00 - 17:30

Despre Noi

Despre Noi

Suntem o societate nou infiintata in anul 2016 si am pornit la drum cu o echipa puternica, bine pregatita pentru a gestiona orice tip de situatie, care sa ne asigure o continua evolutie si succesul pe piata securitatii din Romania. Toti agentii de paza si protectie actioneaza rapid, energic si eficient, fiind capabili sa se adapteze imediat la diferite probleme de securitate, astfel incat sa asigure clientilor siguranta de care au nevoie. Acestia sunt atent selectionati si instruiti profesional, asa ca locuinta, familia ori afacerea dumneavoastra este pe maini bune.

Munca in echipa si efortul permanent si constant sunt valorificate de tehnica de securitate de ultima generatie pe care o folosim. Standardele inalte si organizarea eficienta a activitatilor se reflecta in calitatea serviciilor noastre.

Principala noastra misiune este sa devenim o firma de renume in domeniul pazei si protectiei, afirmandu-ne prin calitatea serviciilor si a produselor oferite. Ca sa facem fata tuturor provocarilor aparute in domeniul securitatii, vom investi periodic atat in tehnologii noi, cat si in formarea si specializarea personalului.

Ce servicii oferim? 

Oferim servicii diversificate in domeniul pazei si securitatii, concepute special pentru a acoperi nevoile si exigentele unei game variate de clienti. Suntem la dispozitia dumneavoastra cu servicii de calitate inalta, bazate pe valorile noastre fundamentale: responsabilitate, profesionalism, eficienta, transparenta, compententa si calitate.

  • Paza Umana
  • Securitate Evenimente
  • Securitate Transporturi
  • Monitorizare si Interventie
  • Tehnica si Sisteme de Securitate
  • Consultanta in Securitate

Ne angajam sa identificam permanent nevoile clientilor nostri, sa le oferim solutii moderne si complete pentru siguranta lor. Ne vom depasi constant limitele astfel incat sa oferim servicii ireprosabile si servicii de calitate.

1aa

Scopurile si obiectivele SECTRON GUARD

Principalul obiectiv al Sectron Guard SRL il reprezinta dezvoltarea continua a unei societati performante si competitive prin implementarea unei strategii generale de extindere. Dobandirea, dar mai ales mentinerea unei pozitii de top pe piata serviciilor de securitate, reflecta unul dintre scopurile de la baza misiunii noastre.

Ne angajam sa servim interesele societatii, sa fim un partener de incredere pentru toti clientii, sa oferim servicii si produse de cea mai buna calitate la preturi excelente.

Pe o piata care se dezvolta tot mai mult, echipa Sectron Guard cauta sa furnizeze solutii atractive, rapide, eficiente si flexibile. Ne dorim sa devenim o companie care sa se adapteze cu usurinta cerintelor domeniului si care sa se dezvolte permanent.